Creatieve workshops

Workshop Schalen

Gezellige, creatieve workshops

Creatief, lekker actief bezig zijn is ontzettend leuk voor jong en oud!
Kom gezellig met je vriendin, moeder, zus of buurvrouw één van mijn workshops volgen. Samen of met een klein groepje een leuk dagje uit!

De creatieve workshops worden gehouden in mijn atelier/winkel of op locatie. De winkel heet By MoAi! en is gevestigd in de Vijzelstraat. Dit is een leuk klein straatje, dichtbij de oude binnenstad van Leeuwarden.

Bij mijn workshops leer je o.a. de vele mogelijkheden van papier-maché kennen maar ook verschillende mozaïektechnieken met originele thema’s, van het maken van sieraden, schalen, vazen, decoratieve beelden, spiegels tot het decoreren van tweedehands meubeltjes.

Om te zien wat er allemaal al is gemaakt, klik je op het volgende linkje: foto’s

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft om gezellig creatief bezig te zijn.
Laat je inspireren en stimuleren om zelf iets te maken. In mijn workshops kun je ervaren hoe leuk en ontspannend dat kan zijn en hoe veel voldoening het kan geven om iets persoonlijks te maken. Wanneer je eenmaal bezig bent, vergeet je alles om je heen en er ontstaat een creatie waar er op de hele wereld geen tweede van bestaat!

De workshops zijn bijzonder geschikt voor een vriendinnenuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardagsfeestje. Maar ook gewoon gezellig met je buurvrouw of (work)shopmaatje. :-)

Natuurlijk is er koffie en thee en altijd met iets lekkers erbij. We maken er een gezellig uitje van, én in overleg, voor een kleine meerprijs, verzorg ik een heerlijke gezonde lunch!

Fotos Workshop

Zelf aan de slag?

Er worden verschillende workshops aangeboden:

  • ‘Een schaal met een verhaal’
  • ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand’
  • ‘Metamorfose’

Een schaal met een verhaal.
We maken van papier-maché twee schalen. Hierdoor kan er mooi achterelkaar doorgewerkt worden. Deze workshop bestaat uit drie dagdelen. Papier-maché moet drogen. In de eerste week gaan we de vorm maken, de tweede en derde week de decoratie met verf en andere materialen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…
De spiegel die we gaan bekleden is ongeveer 30 x 30 cm. Dit mag ook een eigen bestaande spiegel zijn met een lijst die ongeveer 8 cm breed is. Je kunt hier je eigen fantasie op kwijt. Bij de afwerking mogen allerlei materialen worden gebruikt. Het uiteindelijke resultaat heeft iets weg van een sprookje. De workshop bestaat uit twee of drie dagdelen.

Metamorfose
In de workshop ‘Metamorfose’ maken we van een zelf meegenomen voorwerp een echte blikvanger. Denk hierbij aan houten gebruiksvoorwerpen zoals een kandelaar, vaas, klein bijzettafeltje of een fotolijstje.
Deze workshop bestaat uit één, twee of drie dagdelen.

Zin gekregen?

Opgeven kan door te bellen of een mailtje te sturen of kom gewoon gewoon maar even langs. Je bent van harte welkom! Al vanaf 2 personen gaat de workshop door.
Klik op de foto’s om de verschillende workshops te bekijken! Ook op Kunstkade kun je mijn workshops vinden!
Prijzen workshops
Workshop Prijs Duur Tijd
Spiegeltje Spiegeltje € 30, – per dagdeel Ongeveer 2,5 á 3 uur. Van 9.30 – 12.30 uur/14.00 – 17.00 uur.
Een schaal met een verhaal. € 25, – per dagdeel Ongeveer 2,5 á 3 uur. Van 9.30 – 12.30 uur/14.00 – 17.00 uur.
Metamorfose € 25, – per dagdeel Ongeveer 2,5 á 3 uur. Van 9.30 – 12.30 uur/14.00 – 17.00 uur.

 

Extra Informatie

Voor de materialen en gereedschappen wordt gezorgd. Als je komt ligt alles klaar en na een korte uitleg kun je direct beginnen.Je mag ook zelf materialen meenemen om in het kunstwerk te verwerken. Kleine voorwerpen zoals Barbie schoentjes, kunstbloemen, knopen, scherven, kraaltjes, steentjes en bijvoorbeeld miniatuurtjes zijn heel geschikt.