Spiegel ‘Zomeravond’

78 x 56 cm

Spiegel ‘Zomeravond’

Deze unieke spiegel ‘Zomeravond’ heeft een bestaande houten lijst met een klassiek profiel, beplakt met een mozaïek van scherven en bloemen ornamenten van aardewerk en porselein in combinatie met allerlei kleine gerecyclede voorwerpen. Er is van alles te zien en te beleven. Als je goed kijkt vertelt de spiegel een verhaal….

De ruimte tussen de verschillende voorwerpen is opgevuld met papier-maché en beschilderd met goudkleurige acrylverf en afgelakt met drie lagen zijdeglans vernis. In deze kunstzinnige spiegel zijn 20 kerstlampjes in de lijst verwerkt die met glasverf in verschillende pasteltinten zijn geverfd. Dit geeft een romantisch zomeravond effect. De lampjes zijn gemakkelijk te vervangen.

Het is mogelijk om een spiegel in opdracht te laten maken. Dit kan zijn voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld een jubileum of de opening van een nieuw bedrijf maar ook een geboorte, huwelijk of ter herinnering aan een geliefd persoon. Ook kun je persoonlijke voorwerpen in een spiegel laten verwerken en specifieke wensen t.a.v. vorm, kleurgebruik en afmetingen met mij bespreken.

Voor vragen of meer informatie bel of stuur mij een mailtje of kom langs by MoAi! in Leeuwarden. Je bent van harte welkom.

Deze spiegel is te koop!