Kinderworkshops

Kinderworkshops by MoAi!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….welke spiegel is de mooiste in het land……is één van de vele verrassende kinderworkshops by MoAi! in Leeuwarden. Misschien wel dé favoriet! Tijdens deze workshop ga je je eigen persoonlijke spiegel versieren. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende thema’s o.a. strand/zee, bloemen/vlinders, jungle, glamour of je lievelingsdier.

Maar er zijn nog veel meer leuke workshops om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een schaaltje leren maken van papier-maché of mozaïeken op een fotolijstje met scherven en allerlei decoratiematerialen zoals kralen, steentjes, schelpen en kleine speelgoedfiguurtjes. Het dierendoosje is ook cool maar je eigen naamletter versieren of een sprookjeslamp voor je slaapkamer maken zou ook super zijn! 

Het kan allemaal. Leuk om eens samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen of kom gezellig samen met je vader of moeder want die vinden het vast ook heel leuk om iets te maken!

De kinderworkshops zijn geschikt voor kinderen tussen 5 en 13 jaar en kunnen iedere dag gegeven worden op aanvraag. Kijk voor alle workshops op de pagina creatieve kinderworkshops en kinderfeestjes. 

Voor meer informatie of vragen bel of stuur een mailtje. Door op contactformulier te klikken vind je mijn gegevens. 

Je bent van harte welkom in onze gezellige workshopruimte by MoAi! in de Vijzelstraat in Leeuwarden.