by MoAi!

Workshops Leeuwarden by MoAi by MoAi by MoAi Leeuwarden by MoAi Leeuwarden by MoAi Leeuwarden by MoAi Leeuwarden

by MoAi!

Van harte welkom in onze shop/atelier/workshopruimte, by MoAi! Gevestigd in het gezelligste kleinste straatje van Leeuwarden, de Vijzelstraat, dichtbij de Prinsentuin en het oude stadscentrum. Samen met mijn collega Martine maken wij hier onze sieraden en woonaccessoires. In de winkel is ruimte voor het geven van creatieve cursussen en workshops én niet te vergeten de kinderfeestjes! De naam van de winkel betekent ‘bij Mooi’, in het Fries. De initialen van onze beide namen zijn erin verwerkt: de M van Martine en de A van Anneke. Het uitroepteken hoort er vanzelfsprekend bij! :-)

Lees ook het artikel over ons op YourPost!

by MoAi Leeuwarden  Vijzelstraat    Vijzelstraat Leeuwarden  By MoAi oktober 2016 002  Vrolijke Vijzelstraatdag  Vijzelstraat  Vijzelstraat

De Vijzelstraat…

….is klein maar ontzettend sfeervol! Het is een zijstraatje van Nieuweburen en Groeneweg, wat alleen toegankelijk is voor voetgangers en fietsers, er mogen geen auto’s komen en mede daardoor is er heel veel gezellige bedrijvigheid en worden er regelmatig leuke evenementen in de straat georganiseerd. Met mooi weer zitten we lekker buiten en kunnen ook de workshops buiten plaatsvinden, hoe leuk is dat?

by MoAi Leeuwarden  by MoAi Leeuwarden  by MoAi Leeuwarden  by MoAi Leeuwarden  by MoAi Leeuwarden  by MoAi Leeuwarden  Vrolijke Vijzelstraatdag

Vrolijke Vijzelstraatdag…

Twee keer per jaar wordt er een Vrolijke Vijzelstraatdag georganiseerd in de straat. Meestal in april/mei en september/oktober. Er is dan open huis bij alle ondernemers die meedoen, met aantrekkelijke aanbiedingen, kennismakingsworkshops, demonstraties, gezellige kraampjes met leuke tweedehands spulletjes, lekkere hapjes en drankjes, kortom een vrolijke boel!

Bekijk hier het videofilmpje van deze Vrolijke Vijzelstraatdag!